GARDENING & DESIGN TRÄDGÅRDSMÄSTERI, KURSER

Late afternoon sun on violet phlox at Torpet Solvilda, Lillpite, Sweden.

Den mest sinnrike och erfarne av alla trädgårdsmästare är naturen själv. Med miljontals år av erfarenhet har naturen utvecklat strategier och system som får allt att verka i en sinnrik symbios. Och med en trädgård på 510 065 600 kvadratkilometer kan vi känna oss ganska trygga med att den här planeten vet vad den sysslar med. Vi kan använda oss av denna kunskap och skapa vackra och nyttiga trädgårdar.

Angelina ✦ Naturalis bryggar naturens vilda flora med den kultiverade trädgårdens skönhet och funktion. Primärt erbjuds vildväxtvandringar, trädgårdskonsultationer och designuppdrag. Föreläsningar inom odling och örter samt kurser hålls kontinuerligt. Beskärning, plantering, anläggning och liknande uppdrag utförs på beställning.

Vill du lära dig om odling och om växternas olika användingsområden? Behöver du hjälp och inspiration i din trädgård? Anlita din egen trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner!

kurs i naturens nyttoväxter 2  trädgård

inspiration 2Behöver du inspiration?
Kika in på Torpet Solvilda.

Det är en fantastisk utmaning att skapa kring polcirkeln, där det råder en eftersläpning på trädgårdstradition och kunskap och en rejäl dos förutfattade meningar om att saker och ting är svårodlade. Ändock finns ett stort utbud av proveniensanpassat växtmaterial och det går att skapa ett överflöd av skönhet och nytta i vilken norrbottnisk trädgård som helst. Kika in på vår gård och bloggsidan
Torpet Solvilda så får du se!

 

Kontakta mig direkt nedan: