GREEN CHEF – NATURENS KOCK

smoothie

Angelina ✦ Naturalis erbjuder närande och vacker mat för alla sinnen, tillredd med närvaro och kärlek. Ni kan beställa en unik meny sammansatt efter era önskemål eller ge mig fria händer att skapa. Allt är varsamt tillrett och baserat på ekologiska ingredienser med inslag av vilda växter och blommor. Maten är en färgsprakande kombination av energigivande raw food, värmande vegetariska/veganska rätter samt välgörande desserter och tilltugg. I dryckesväg erbjuder jag hela naturens apotek efter säsong; vilda smoothies, örtteér och chagadrycker.

lasagne

En av Angelinas specialitéer är oemotståndliga raw food desserter som är lika njutningsfulla som välgörande. Bakas på beställning.

Maten är färgstark, näringsrik, renande och helande. Ett perfekt komplement till kurser, retreat och liknande evenemang där det är önskvärt att nära kroppen, stärka sinnet och främja själen.

INSPIRATION & FÖRELÄSNINGAR

Jag ger även föreläsningar och håller inspirationskurser inom raw food, smoothies, välgörande desserter, örter, naturlig matlagning, vilda växter som mat och medicin med mera. Önskar ni en mathelg hemma tillsammans med vänner? Jag kommer gärna och inspirerar och delar kulinariska upplevelser med er, hör av er!

PRISER & BESTÄLLNING

I dagsläget har jag kapacitet att laga till ca 25 personer där tillgång till kök finns. Ni kan beställa frukost, lunch, middag, smoothie, buffé eller dessertmeny. Alla önskemål är välkomna, jag skräddarsyr upplägget efter era behov. Priset varierar beroende på meny, plats, antal personer och resekostnader. En ungefärlig prisbild är från ca 150 – 350 kr per person och måltid. Maila eller ring för mer information.

Den vilda naturens flora är återkommande i mitt kök. De vilda växterna har intressanta egenskaper, en läkande inverkan på våra kroppar och innehåller mer näring än något vi kan finna i butik. Dessutom är de smakrika och vackra.

About bild4

Kontakta mig direkt nedan: